Πρώτη σύλληψη για τον θάνατο της 13χρονης στην Αμφισσα

Πρώτη σύλληψη για τον θάνατο της 13χρονης στην Αμφισσα

Πρόκειται για έναν 40χρονο Αλβανό, ο οποίος επέβαινε στο αγροτικό αυτοκίνητο μαζί με τον δολοφόνο του παιδιού, που έχει εξαφανιστεί.

Ο 40χρονος έδωσε στοιχεία τόσο για το πώς έγινε το περιστατικό και κατέληξαν να ρίχνουν με το όπλο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η 13χρονη, όσο και για το πού ίσως βρίσκεται ο 34χρονος δολοφόνος.

Σημειώνεται ότι ο 34χρονος δράστης εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη δολοφονία και αν και η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aμφισσα: Κηδευτεται 13χρονης - Απειλούν οι Ρομά: «Θα καεί η πόλη»

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE