Φοιτητές «ξεγέλεσαν» τον θάνατο κι επέζησαν από τρομακτικό τροχαίο

Φοιτητές «ξεγέλεσαν» τον θάνατο κι επέζησαν από τρομακτικό τροχαίο

Απίστευτα σκληρές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερα ελέγχου της κυκλοφορίας στην Ρωσία, όταν ανεξέλεγκτο όχημα χτύπησε με σφοδρότητα και παρέσυρε τρεις νεαρούς φοιτητές, που περίμεναν στην διάβαση των πεζών για να διασχίσουν τον αυτοκινητόδρομο.

Το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4/6 σε κεντρικό σημείο της Αγίας Πετρούπολης κι ευτυχώς και τα τρία θύματα του ασυνείδητου οδηγού, ως εκ θαύματος επιβίωσαν χωρίς να διατρέχουν κάποιο κίνδυνο για τις ζωές τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων που είδαν την «τρελή» πορεία του αυτοκινήτου, ανέφεραν στην αστυνομία ότι ο οδηγός του λευκού Peugeut, αρχικά παραβίασε ερυθρό σηματοδότη σε διασταύρωση και στη συνέχεια αφού συγκρούστηκε με άλλο όχημα, έπεσε πάνω στους τρεις νεόυς, που περίμεναν πάνω στο πεζοδρόμιο.

Μάλιστα, δύο από τους τρεις, αφού εκσφενδονίστηκαν σε αρκετά μεγάλη απόσταση, χτυπήθηκαν εκ νέου ενώ ήταν ήδη πεσμένοι από το ανεξέλεγκτο όχημα.

Σύμφωνα με τις αρχές της ρωσικής πόλης, διακομίστηκαν άμεσα με ασθενοφόρα σε κοντινά νοσοκομεία, όπου διαπιστώθηκε πως εκτός από εκτεταμένα κατάγματα σε χέρια και πόδια, έφεραν τραυματισμούς στα κεφάλια τους, που όμως δεν απειλούν την ζωή τους. Δύο από τους τρεις φοιτητές χειρουργήθηκαν για την αποκατάσταση των καταγμάτων κι αναμένεται σύντομα να πάρουν εξιτήριο από το νοσκομείο, ενώ ο οδγός του παρολίγο μοιραίου αυτοκινήτου, συνελήφθη και θα οδηγηθεί άμεσα στη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE