Έναρξη του εθελοντικού προγράμματος της ΜΤΝ «21 DaysofY’elloCare»

Έναρξη του εθελοντικού προγράμματος της ΜΤΝ «21 DaysofY’elloCare»

Για ακόμη μια χρονιά η ΜΤΝ,με το εθελοντικό πρόγραμμα του Ομίλου MTN«21 DaysofY’elloCare»,δημιουργεί και προσφέρει έμπρακτα στην κοινωνία. Πέρσι, στα πλαίσια του ίδιου προγράμματος η MTNδημιούργησε επτά Y’elloDigitalRooms σε κέντρα νεότητας χωριών και κοινοτήτων σε όλη την Κύπρο, έτσι ώστε οι νέοι σε αυτές τις περιοχές να έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία. Φέτος, η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά το ίδιο εθελοντικό έργο, δημιουργώντας πέντε επιπρόσθετα Y’elloDigitalRooms.  

Για 21 συνεχόμενες μέρες τον Ιούνιο, εθελοντές από το προσωπικό της MTNθα εργάζονται για τη δημιουργία πέντεY’elloDigitalRooms στα χωριά Μάμμαρι, Ορούντα, Επταγώνεια, Ψευδά και Καλό Χωριό. 

Το έργο σε κάθε χωριό περιλαμβάνει καθαρισμό, μπογιάτισμα, επίπλωση και διακόσμηση των χώρων που θα μετατραπούν σε digitalrooms. Επιπρόσθετα, η ΜΤΝ θα εξοπλίσει όλα τα Y’elloDigitalRooms με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και tabletsδίνοντας έτσι την ευκαιρία στους νέους της περιοχής να μελετούν αλλά και να ενημερώνονται ψηφιακά. Με την ολοκλήρωση των χώρων μελέτης, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ασφάλεια στο διαδίκτυο καθώς επίσης και παρουσίαση των διαθέσιμων θέσεων εργασίας της Εταιρείας για τους νέους που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Με το εθελοντικό πρόγραμμα 21 DaysofY’elloCare, η ΜΤΝ αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη και βοήθεια σε οργανισμούς και κοινωνικά σύνολα. Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΜΤΝ δίνει έμφαση στην νεολαία με την δημιουργία των Y’elloDigitalRooms.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE