Έφυγε από την Παρί ο Έμερι όμως… «κλέβει» παίκτες από αυτήν! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έφυγε από την Παρί ο Έμερι όμως… «κλέβει» παίκτες από αυτήν! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο νέος προπονητής της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι, «άρπαξε» το… διαμαντάκι των Ακαδημιών της πρώην ομάδας του, Παρί Σεν Ζερμέν, έναντι μόλις 223.000 λιρών.

Ο 17χρονος διεθνής επιτελικός μέσος Γιασίν Αντλί, από τα σπουδαιότερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Κανονιέρηδες» του Λονδίνου του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος μάλιστα του είχε δώσει τον Μάιο την ευκαιρία να κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Καέν (0-0) για την τελευταία αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών έχει εισέλθει το ΑΚΕΛ, με το κόμμα της Αριστεράς να αναζητεί πολιτική ανάκαμψη και μεγαλύτερη κοινωνική απήχηση, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE