Άσκηση ψευδοκράτους και Τουρκίας στην Αμμόχωστο

Άσκηση ψευδοκράτους και Τουρκίας στην Αμμόχωστο

Άσκηση έρευνας και διάσωσης Τουρκίας – ψευδοκράτους κοντά στην Αμμόχωστο.

Άσκηση έρευνας και διάσωσης Τουρκίας και ψευδοκράτους ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 18 και 22 Ιουνίου στην περιοχή γύρω από την Αμμόχωστο.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με ανακοίνωση της «διοίκησης των δυνάμεων ασφαλείας» η άσκηση, στην οποία έχει δοθεί η ονομασία του υπολοχαγού Κανέρ Γκονιελί και στην οποία θα συμμετάσχουν στρατιωτικά και πολιτικά μέσα Τουρκίας και ψευδοκράτους, θα πραγματοποιηθεί στην Ανατολική Μεσόγειο, γύρω από την Αμμόχωστο, σε έδαφος και ύδατα, κατά την ανακοίνωση, ψευδοκράτους και Τουρκίας, που βρίσκονται εντός διεθνών υδάτων.

*H κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.