ΛΑΡΝΑΚΑ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο- Δύο τραυματίες στο Νοσοκομείο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο- Δύο τραυματίες στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6/6 στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Ναπάς-Λάρνακας πριν την έξοδο της Ορόκλινης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 20:20 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα ένας άντρας και μια γυναίκα να μεταφερθούν με ασθενοφόρο στο σημείο.

Από το τροχαίο και τα ακινητοποιημένα οχήματα, δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό «κομφούζιο» με μέλη της Τροχαίας Λάρνακας να βρίσκονται στο σημείο, ώστε να γίνει αποσυμφόρηση της τροχαίας κίνησης, αφού ο δρόμος είχε προσωρινά κλείσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE