Τα ΝΕΟΤΕΡΑ από το μέτωπο Κατσαράβα – Ανόρθωσης!

Τα ΝΕΟΤΕΡΑ από το μέτωπο Κατσαράβα – Ανόρθωσης!

Νεότερες εξελίξεις φαίνεται ότι προκύπτουν στο στρατόπεδο της Ανόρθωση αναφορικά με το θέμα του Νίκα Κατσαράβα.

Ο Γεωργιανός επιθετικός ήρθε στο νησί μας και το απόγευμα της Τετάρτης (6/6) συναντήθηκε με την Διοίκηση της «Κυρίας», με τις δύο πλευρές να «καταθέτουν» στο τραπέζι τις δικές τους απαιτήσεις.

Τόσο από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όσο και από αυτή των Διοικούντων του Βαρωσιώτικου συλλόγου υπάρχει θέληση για να προχωρήσει σε θετική κατάληξη το όλο θέμα, ωστόσο για την ώρα δεν προκύπτει κάποια συμφωνία.

Οι δύο πλευρές θα έχουν εκ νέου συνάντηση την Πέμπτη (7/6) στην οποία πιθανών να παρθεί και η οριστική απόφαση για το αν θα αποκτηθεί ή όχι ο ποδοσφαιριστής. 

Πάντως το πιθανότερο σενάριο είναι οι δύο πλευρές να τα βρουν και ο Νίκα Κατσαράβα να επιστρέψει και πάλι στα Κυπριακά γήπεδα, φορώντας την φανέλα με τον Φοίνικα στο στήθος.

Α.Χ

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.