ΠΑΦΟΣ: Εκτός ελέγχου μεγάλη πυρκαγιά- 11 πυροσβεστικά οχήματα στην «μάχη»- Πνέουν ισχυροί άνεμοι

ΠΑΦΟΣ: Εκτός ελέγχου μεγάλη πυρκαγιά- 11 πυροσβεστικά οχήματα στην «μάχη»- Πνέουν ισχυροί άνεμοι

Εκτός ελέγχου παραμένει από το απόγευμα της Τετάρτης 6/6 μεγάλη πυρκαγιά στο χωριό Πραιτώρι της επ. Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Αντρέα Κεττή, στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης, αφού στη «μάχη» ρίχτηκαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής, 1 του ταμείου θήρας και  7 επτά του δασονομείου.

Στην περιοχή πνέουν δυστυχώς ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της πυρόσβεσης ενώ η πυρκαγιά μαίνεται σε δύσβατη περιοχή, για αυτό έχει επιστρατευτεί και ένα καδενοφόρο όχημα.

Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει ότι η πυρκαγιά έχει κατακάψει μέχρι στιγμής 5 εκτάρια άγριας βλάστησης.

 

Διαβάστε νεότερα: ΦΩΤΙΑ-ΠΑΦΟΣ: Υπό έλεγχο το ένα μέτωπο- Δηλώσεις Αρχηγού Πυροσβεστικής

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE