Έτσι θα είναι η νέα φανέλα του «τριφυλλιού»! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έτσι θα είναι η νέα φανέλα του «τριφυλλιού»! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

To SDNA αποκαλύπτει το βασικό σχέδιο έμπνευσης της NIKE για την πρώτη φανέλα του Παναθηναϊκού την επικείμενη αγωνιστική περίοδο, που θα είναι μονόχρωμη.

Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστό ότι δεν πρόκειται να αλλάξει εταιρία ένδυσης την επικείμενη αγωνιστική περίοδο και η NIKE θα συνεχίσει να ντύνει το τριφύλλι και τη νέα σεζόν.
Η βασική διαφορά στη νέα φανέλα της ομάδας έγκειται στο γεγονός ότι θα καταργηθεί η διχρωμία που υπήρχε μέχρι την περασμένη σεζόν και η νέα φανέλα θα είναι μονόχρωμη.

Το SDNA εξασφάλισε το βασικό σχέδιο έμπνευσης της NIKE πάνω στο οποίο θα στηριχθεί για τη νέα φανέλα της ομάδας και σας το παρουσιάζει. 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE