Στο νοσοκομείο ο Μαραντόνα, φόβοι για επέμβαση

Στο νοσοκομείο ο Μαραντόνα, φόβοι για επέμβαση

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Κολομβίας με έντονους πόνους στο γόνατο. Πιθανή η χειρουργική επέμβαση.

«Πρόκειται για ένα γενικό τσεκ απ με έμφαση στα γόνατά του. Κάνουμε τα πάντα ώστε να διαπιστώσουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα γόνατα και οι αρθρώσεις. Επειτα θα αποφασίσουμε αν θα υποβληθεί σε εγχείρηση», δήλωσε ο Χερμάν Οτσόα, ο γιατρός που του είχε χειρουργήσει το γόνατο πριν 17 χρόνια. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα… τρέχει να προλάβει την πρεμιέρα της εκπομπής του «Από το Χέρι του 10» για το τηλεοπτικό κανάλι της Βενεζουέλας «TeleSur».

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.