ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Πυκνή τροχαία κίνηση στον α/δρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Πυκνή τροχαία κίνηση στον α/δρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την έξοδο Σκαρίνου, για απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων, λόγω εργασιών που γίνονται επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση, ενώ μέχρι τις 2 μ.μ. περίπου, θα είναι κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.  

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί. Προτρέπονται επίσης, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Το φορτηγό όχημα που είχε ακινητοποιηθεί παρά την έξοδο Παραμαλίου, έχει μετακινηθεί.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE