Τέσσερα τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε στο ψυγείο

Τέσσερα τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε στο ψυγείο

Έχουμε συνηθίσει πολλές φορές να βάζουμε κάτι στο ψυγείο νομίζοντας ότι μπορεί να διατηρηθεί περισσότερο και να μην χαλάσει.

Αυτό έχει μια δόση αλήθειας αλλά δεν πρέπει να γίνεται στην υπερβολή του καθώς μπορεί να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Για παράδειγμα υπάρχουν κάποια τρόφιμα που δεν πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο. Δείτε τέσσερα από αυτά..

MΕΛΙ

Μην το βάζετε στο ψυγείο γιατί πολύ σύντομα θα κρυσταλλώσει. Αποθηκεύστε το σε κάποιο ντουλάπι της κουζίνα σας.

ΨΩΜΙ

Αν βάλετε το ψωμί μέσα στο ψυγείο πολύ σύντομα θα στεγνώσει και θα σκληρύνει. Αφήστε το καλύτερα στην ψωμιέρα και καταναλώστε το σύντομα ή αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε αργότερα π.χ. για μπιφτέκια βάλτε το στην κατάψυξη.

ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Η υγρασία του ψυγείου βοηθά τα κρεμμύδια να μουχλιάζουν πιο σύντομα οπότε δεν είναι η καλύτερη λύση να τα αποθηκεύετε εκεί.

ΠΑΤΑΤΕΣ

Aν βάλετε τις πατάτες στη συντήρηση θα αποκτήσουν πολύ σύντομα γλυκιά γεύση. Καλύτερα να τις βάλετε σε μια χάρτινη σακούλα και σε δροσερό μέρος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE