Κύπριος επιχειρηματίας χτίζει mall 30 εκατομμυρίων ευρώ

Κύπριος επιχειρηματίας χτίζει mall 30 εκατομμυρίων ευρώ

Είναι ο ίδιος επιχειρηματίας που χρηματοδότησε προεκλογική εκστρατεία στις Βουλευτικές του 2016 στην Κύπρο.

Ο Πανίκος Παναγή, ο οποίος κατάγεται από τον Κάτω Δρυ, και έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη Βρετανία και επαναπατρίστηκε πρόσφατα, προχωρά με επέκταση στο Colosseum retail park στο Βουκουρέστι, που ανήκει στην εταιρεία του, με σκοπό τη κατασκευή mall, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ρουμανικά Μέσα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικές αντιδράσεις και ερωτήματα μετά τον διορισμό της Μαρίας Χριστοφίδου-Οι εύθραυστες ισορροπίες με τα συνεργαζόμενα κόμματα

Πολιτικές αντιδράσεις και ερωτήματα μετά τον διορισμό της Μαρίας Χριστοφίδου-Οι εύθραυστες ισορροπίες με τα συνεργαζόμενα κόμματα

Ο διορισμός της Μαρίας Μανώλη Χριστοφίδου στη θέση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έχει προκαλέσει ποικίλες πολιτικές αντιδράσεις και ανοίγει συζήτηση γύρω από τα όρια της θεσμικής ανεξαρτησίας, της κομματικής ιδιότητας και της πολιτικής δεοντολογίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE