ΞΑΝΑ σειρήνες για Λέβι – Τα ΝΕΑ από Ισραήλ!

ΞΑΝΑ σειρήνες για Λέβι – Τα ΝΕΑ από Ισραήλ!

Tα ΜΜΕ στο Ισραήλ συνεχίζουν να εμπλέκουν τον Ρόνι Λέβι για υποψήφιο να αναλάβει την Εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας.

Συγκεκριμένα, ένα καινούργιο δημοσίευμα γράφει πως ότι και να γίνει με τον Γουίλι Ρότενστεϊνερ, που δεν αποφάσισε ακόμη αν θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή, η Ομοσπονδία του Ισραήλ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας θα αποφασίσουν μέσα στο επόμενο 10ημερο ποιος θα είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής. Τα δύο ονόματα που φιγουράρουν ψηλά στη λίστα είναι του Νιρ  Κλίνγκερ και του Ρόνι Λέβι, και πως θα επιλέξουν ανάμεσα σε αυτούς τους δύο.

Να σημειωθεί πως η Ανόρθωση δεν έχει καμία ενημέρωση και πως όλα γράφονται σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE