Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία
Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.
Ο Ντάμιεν Ντα Σίλβα είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους ελεύθερους παίκτες του φετινού γαλλικού πρωταθλήματος.
Ο 30χρονος Γάλλος -με πορτογαλικές ρίζες- κεντρικός αμυντικός αποχωρεί από την Καέν μετά από μια «γεμάτη» τετραετία που μέτρησε 137 συμμετοχές (7 γκολ, 2 ασίστ) και ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγων από αρκετά διαφορετικά πρωταθλήματα.
Σύμφωνα με τα τελευταία γαλλικά δημοσιεύματα, ο Ντα Σίλβα έχει στα χέρια του προτάσεις από Ισπανία και Ρωσία, ενώ τις τελευταίες ώρες δυναμικό μπάσιμο έχουν κάνει και δύο τουρκικές ομάδες, η Φενέρμπαχτσε και η Τράμπζονσπορ.
Παρ’ όλα αυτά, οι Γάλλοι τονίζουν ότι η απόφαση του Ντα Σίλβα δεν θα είναι απλή, αφού πέρα από τις παραπάνω, το τελευταίο διάστημα έχουν «ενεργοποιηθεί» για την περίπτωση του και άλλες ομάδες, όπως η Σεντ Ετιέν και η Μονπελιέ από την πατρίδα του αλλά και ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ντα Σίλβα μέτρησε 36 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πριν την τετραετή παρουσία του στην Καέν είχε μεγάλη θητεία στις χαμηλότερες κατηγορίες του γαλλικού ποδοσφαίρου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις