ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Όχημα παρέσυρε πεζή – Εγκατέλειψε τη σκηνή ο οδηγός

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Όχημα παρέσυρε πεζή – Εγκατέλειψε τη σκηνή ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 7:20 το πρωί της Παρασκευής (8/6) στη Λακατάμια.

Συγκεκριμένα, στη συμβολή των Λεωφόρων Αγίου Γεωργίου και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, στα φώτα τροχαίας που βρίσκεται η υπεραγορά "Κκολιάς", όχημα κτύπησε πεζή που προσπαθούσε να διασταυρώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή μετά το συμβάν.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο για να μεταφέρει την άτυχη γυναίκα στο Νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα του τραυματισμού της. Η γυναίκα λίγα λεπτά μετά το ατύχημα βρισκόταν στο οδόστρωμα διατηρώντας τις αισθήσεις της, ενώ πολίτες της παρείχαν κάθε δυνατή βοήθεια μέχρι να αφιχθεί στη σκηνή ασθενοφόρο.

Α.Μ.

*Φωτογραφία αρχείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE