Η Γαβριέλλα πρόδωσε την αποχώρηση παίκτριας του 'Power of Love' - Αιτία οι συμπαίκτες της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Γαβριέλλα πρόδωσε την αποχώρηση παίκτριας του 'Power of Love' - Αιτία οι συμπαίκτες της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Η Γαβριέλλα πρόδωσε την αποχώρηση παίκτριας του 'Power of Love' και ξεμπρόστιασε τους συμπαίκτες της, οι οποίοι όπως ισχυρίζεται ασκούσαν πίεση στην παραγωγή.

Από την αρχή η Άννα Λορένη έκανε εντύπωση στο «Power Of Love». Τις τελευταίες ώρες λέγεται ότι η Άννα Λορένη έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το τηλεοπτικό πείραμα του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού Γκαμπριέλα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία που γράφει «Έφυγε η Άννα έπειτα από πίεση συμπαικτών της προς την παραγωγή», ενώ πρόσθεσε στη λεζάντα «Bye. Μωρό μου bye πάω στο Ντουμπάι».

Δείτε την σχετική ανάρτηση της Γαβριέλλας στο instagram:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE