Η Αστυνομία «ξεπούλησε»! Smartphone, Mac και χρυσαφικά - Η μοιρασιά του χρήματος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία «ξεπούλησε»! Smartphone, Mac και χρυσαφικά - Η μοιρασιά του χρήματος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πωλήθηκαν πολλά αντικείμενα στον δημόσιο πλειστηριασμό που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 5 Ιουνίου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου, «στον πλειστηριασμό δημοπρατήθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ανδρικά ρολόγια, χρυσαφικά και ασημικά μικρής όμως αξίας, ηλεκτρονικά είδη, ποδήλατα, μοτοποδήλατα, καταδυτικός εξοπλισμός, συσκευές κινητών τηλεφώνων και διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία ήταν μεταχειρισμένα».

Εξήγησε ότι «τα αντικείμενα που δημοπρατήθηκαν ήταν ευρεθείσα περιουσία που παραδόθηκε από πολίτες, ή ανευρέθηκε από αστυνομικούς σε Αστυνομικούς Σταθμούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου και παρέμεινε αζήτητη από τους ιδιοκτήτες της οι οποίοι είναι άγνωστοι στην Αστυνομία. Επίσης δημοπρατήθηκε περιουσία από ποινικές υποθέσεις, όπως για παράδειγμα διαρρήξεις και κλοπές ή υποθέσεις παράνομης κατοχής περιουσίας των οποίων οι ιδιοκτήτες δεν έχουν εντοπιστεί».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE