ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Συνομοσπονδία Γονέων καλεί τους γονείς να κατεβάσουν τους τόνους

Η Συνομοσπονδία Γονέων καλεί τους γονείς να κατεβάσουν τους τόνους

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης καταδικάζει, εάν ευσταθούν, τα περιστατικά που αναφέρθηκαν την Πέμπτη (7/6) από την ΠΟΕΔ και αφορούσαν διαπληκτισμούς μεταξύ γονιών και εκπαιδευτικών και καλεί για μια ακόμα αφορά τους γονείς «να κατεβάσουν τους τόνους».

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης αναφέρει ότι τέτοια περιστατικά είναι μεμονωμένα, δεν αντικατοπτρίζουν το σεβασμό των γονιών προς τους εκπαιδευτικούς και δεν έχουν σχέση με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Η Συνομοσπονδία μας έχει αποστείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και στους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, με την οποία ζητά συναντήσεις, ώστε να ανταλλαγούν απόψεις και εισηγήσεις σε σχέση με τα τελευταία γεγονότα αλλά και για να καταθέσει τις θέσεις και απόψεις της.

Από ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top