Αποκρουστικό θέαμα σε δημόσιο λεωφορείο – Ψείρες έτρεχαν στο κεφάλι της – VIDEO

Αποκρουστικό θέαμα σε δημόσιο λεωφορείο – Ψείρες έτρεχαν στο κεφάλι της – VIDEO

Με ένα αηδιαστικό θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι πολίτες που βρέθηκαν σε λεωφορείο δημόσιας χρήσης στο Μεξικό.

Ένα βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, όπου παρουσιάζει μια γυναίκα να κοιμάται σε και οι ψείρες κυριολεκτικά να τρέχουν στο κεφάλι της.

Το εν λόγω θέαμα, βιντεογραφήθηκε σε λεωφορείο δημόσιας χρήσης στο Μεξικό, όπου οι πολίτες φανερά ξαφνιασμένοι, «απαθανάτισαν» το όλο περιστατικό και το ανήρτησαν στο διαδίκτυο.

Η γυναίκα πάντως δεν φάνηκε να ενοχλείται από την ύπαρξη των ψειρών στο κεφάλι της καθώς κοιμόταν «του καλού καιρού», ενώ λίγο πριν το τέλος του βίντεο εμφανίζεται να ξυπνά καθώς ένιωσε την παρουσία του «κάμεραμαν» από πάνω της.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE