Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Αυτό όμως που βγαίνει από την όλη κατάσταση ειναι ότι στην επίθεση ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει την προσπάθεια να γίνει το μπαμ με μια δυνατή προσθήκη. Αυτό συνεπάγεται πως για να γίνει το μπαμ στην επίθεση πρέπει να δαπανηθούν αρκετά χρήματα από τους πρωταθλητές.
Τώρα όσον αφορά την προετοιμασία οι ‘γαλαζοκιτρινοι’ θα πάνε μόνο με τους Ποτέ και Ντελλατόρε προκειμένου να παραμείνει ρευστό στα ταμεία της ομάδας είτε από είσοδο σε ομίλους είτε από πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή.
Κάπου εδώ καταλάβουμε πως ο ΑΠΟΕΛ κινείτε άκρος επαγγελματικά στον προγραμματισμό. Αν αυτά που προαναφέραμε γίνουν στην πράξη τότε όταν έρθει η σωστή ώρα να κινηθεί για επιθετικό θα βάλει με μεγαλύτερη ευκολία το χέρι βαθιά στην τσέπη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις