ΤΡΟΧΑΙΟ Α/ΔΡΟΜΟΥ: Οκτώ πρόσωπα στο Νοσοκομείο

ΤΡΟΧΑΙΟ Α/ΔΡΟΜΟΥ: Οκτώ πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Οκτώ πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τον Κοτσιάτη.

Δύο από τους τραυματίες, φέρουν σοβαρά τραύματα, ενώ οι άλλοι έξι υπέστησαν μικροτραυματισμούς.

Συγκεκριμένα, τα δύο πρόσωπα που φέρονται να έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα, είναι οι δύο επιβάτες του ημιφορτηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο, τους οποίους μάλιστα η Πυροσβεστική απεγκλώβισε από τα συντρίμμια του οχήματός τους.  

Τα άλλα έξι πρόσωπα που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, είναι οι επιβαίνοντες του σαλούν οχήματος, με το οποίο συγκρούστηκε το ημιφορτηγό.

Θυμίζουμε ότι λόγω του τροχαίου, έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από τον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, μέσω της εξόδου προς Κοτσιάτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE