Φημολογία για απόκτηση Ντιακιτέ

Φημολογία για απόκτηση Ντιακιτέ

Την περίπτωση του Ντρίσα Ντιακιτέ φέρεται να εξετάζει η διοίκηση του Πανιωνίου.

Σε δύο μεταγραφές (Τσιλούλης, Μαλέρμπ) έχει προχωρήσει ως τώρα ο Πανιώνιος και οι ιθύνοντες την ομάδα συνεχίζουν την αναζήτηση στο καλοκαιρινό «παζάρι». Η τελευταία περίπτωση που ήρθε στο προσκήνιο σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday είναι ο Ντρίσα Ντιακιτέ.

Πρόκειται για δεξιοπόδαρο αμυντικό με καταγωγή από το Μάλι ο οποίος ήρθε στην Ελάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και την περασμένη σεζόν μέτρησε 30 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την Καλλιθέα.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE