14χρονος κατηγορείται για 7 ληστείες σε μια ώρα – Στην κατοχή του τα κλοπιμαία

14χρονος κατηγορείται για 7 ληστείες σε μια ώρα – Στην κατοχή του τα κλοπιμαία

Επτά ληστείες φέρεται να διέπραξε σε διάστημα μια ώρας ένας 14χρονος και ο συνεργός του.

Επτά ληστείες σημειώθηκαν μεταξύ των ωρών 13:15 και 14:15 το μεσημέρι της Πέμπτης 07/06 βόρεια του Λονδίνου.

Οι ληστείες έγιναν στις περιοχές Hornsey, Crouch End και Muswell Hill, όπου δυο νεαροί επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και άρπαξαν τσάντες και αντικείμενα από ανυποψίαστους πολίτες.

Η τοπική Αστυνομία, αναγνώρισε τους δυο δράστες λίγα λεπτά αργότερα, όπου κατάφεραν να περιορίσουν και να συλλάβουν τον 14χρονο συνεπιβάτη της μοτοσικλέτας, με τον οδηγό να τρέπεται σε φυγή, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα "Guardian".

Στην κατοχή του νεαρού από το Τότεναμ εντοπίστηκαν συνολικά 13 κινητά τηλέφωνα, ενώ ο νεαρός τέθηκε υπό κράτηση όπου και αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιων Δικαστηρίου, με την κατηγορία των επτά κλοπών.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας εξακολουθεί να αναζητείται.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE