ΚΥΠΡΟΣ: Δεν άντεχε να πάει δυο φορές – «Ξεχείλωσε» το διπλοκάμπινο με τις σκαλωσιές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν άντεχε να πάει δυο φορές – «Ξεχείλωσε» το διπλοκάμπινο με τις σκαλωσιές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Είδαμε υπερβολές και υπερβολές στους δρόμους του νησιού, όμως αυτό ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Μεγάλη βιασύνη ή πολλή δουλειά είχε Κύπριος οδηγός ο οποίος εθεάθη στους δρόμους της Κύπρου να οδηγεί το «υπερχειλισμένο» όχημα του.

Όπως φαίνεται και σε φωτογραφία που ανάρτησε η σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «I Love Cyprus PE», ένα διπλοκάμπινο όχημα κινείται φορτωμένο σκαλωσιές.

Το φορτίο που μεταφέρει είναι τόσο ογκώδες που όχι μόνο δεν κατέστη δυνατό να κλείσει η πόρτα της κάσας του διπλοκάμπινου, αλλά τα ξύλα και τα σίδερα εξέχουν ενάμιση με δυο μέτρα πάνω από την οροφή του οχήματος.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.