Σκάνδαλο στο Βατικανό: Ποινική δίωξη σε ιερέα, για παιδική πορνογραφία

Σκάνδαλο στο Βατικανό: Ποινική δίωξη σε ιερέα, για παιδική πορνογραφία

Ποινική δίωξη ασκήθηκε το Σάββατο (09/06) κατά ενός Καθολικού ιερέα, που υπηρέτησε ως διπλωμάτης στην πρεσβεία της Αγίας Έδρας στην Ουάσινγκτον, για κατηγορίες κατοχής παιδικής πορνογραφίας στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Ανακοίνωση της Αγίας Έδρας γνωστοποίησε ότι ο Κάρλο Αλμπέρτο Καπέλα, που συνελήφθη τον Απρίλιο στο Βατικανό, μετά την ανάκλησή του από την άσκηση των διπλωματικών καθηκόντων του, είχε παράνομα στην κατοχή του κι αντάλλασσε “μία μεγάλη ποσότητα” παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Οι ανακριτικές αρχές στο Βατικανό τον παραπέμπουν σε δίκη, που θ’ αρχίσει στις 22 Ιουνίου, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE