ΗΠΑ και Μόσχα: Πρέπει να υπάρξει συνάντηση των ΥΠΕΞ

ΗΠΑ και Μόσχα: Πρέπει να υπάρξει συνάντηση των ΥΠΕΞ

Τόσο η Μόσχα, όσο και η Ουάσινγκτον αναγνωρίζουν την ανάγκη για μία συνάντηση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και Μάικ Πομπέο στο άμεσο μέλλον.

Η διάσκεψη των χωρών μελών της Ένωσης των Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στην Σιγκαπούρη, θα μπορούσε να φιλοξενήσει μία τέτοια συνάντηση, σύμφωνα με σημερινή δήλωση του Ρώσου Αναπληρωτή υπουργού των Εξωτερικών, Σεργκέι Ριάμπκοφ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE