ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑ: Βρέθηκαν σφαίρες μέσα σε χειρουργικά γάντια

ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑ: Βρέθηκαν σφαίρες μέσα σε χειρουργικά γάντια

Ακόμη ένας ύποπτος εντοπισμός εκρηκτικών υλών βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (09/06) στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στο χωριό Μουτταγιάκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnlinje, οικιακή βοηθός ενημέρωσε την Αστυνομία πως γύρω στις 09:00 ενώ βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στάθμευσης του Κοινοτικού Συμβουλίου Μουτταγιάκας, βρήκε μέσα σε δυο χειρουργικά γάντια τα οποία ήταν μέσα σε νάιλον σακούλα, 7 χάρτινα κουτιά με σφαίρες.

Από τις επιτόπιες εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 169 πλήρη φυσίγγια 9 χιλιοστών.

Οι σφαίρες παραλήφθηκαν και θα σταλούν και αυτές μαζί με την οπλοβομβίδα για επιστημονικές εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE