Επικαλείται απειλές για τη ζωή του από οπαδούς του Ολυμπιακού!

Επικαλείται απειλές για τη ζωή του από οπαδούς του Ολυμπιακού!

Ο Εμάνουελ Εμενίκε οφείλει να παρουσιαστεί στην «πρώτη» του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα στη Νιγηρία αρνείται να επιστρέψει στην Ελλάδα γιατί δέχεται απειλές για τη ζωή του!

Ένα ακόμη… μυθικό μπλέξιμο αναμένεται να προκύψει με τον Εμάνουελ Εμενίκε στον Ολυμπιακό. Μετά την άκρως αποτυχημένη μεταγραφή του και τον ακόμη πιο αποτυχημένο δανεισμό του στη Λας Πάλμας όπου επί της ουσίας έκανε εξάμηνες διακοπές, ο Νιγηριανός τώρα φαίνεται πως αρνείται να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο 31χρονος επιθετικός έχει ακόμη 1 χρόνο συμβολαίου με τους «ερυθρόλευκους» και παρότι ο σύλλογος δεν τον υπολογίζει φυσικά για τη νέα σεζόν, σε κάθε περίπτωση οφείλει να παρουσιαστεί στου Ρέντη για την πρώτη προπόνηση στις 15 Ιουνίου.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα στη Νιγηρία, ο Εμενίκε δεν θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα αφού υποστηρίζει πως δέχεται απειλές για τη ζωή του από οπαδούς του Ολυμπιακού!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Νιγηριανών μάλιστα, ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει από τον Εμενίκε να παρουσιάσει αποδείξεις -γραπτό ή οπτικοακουστικό υλικό- για τις απειλές που υποστηρίζει ότι έχει δεχθεί. Επιπλέον, το δημοσίευμα περιλαμβάνει και τοποθέτηση «κορυφαίου στελέχους του Ολυμπιακού», όπως υποστηρίζεται, χωρίς πάντως να κατονομάζεται για ποιον πρόκειται.

Αυτή έχει ως εξής: «Ο σύλλογος γνωρίζει όσα υποστηρίζει ο παίκτης και τον περιμένει να γυρίσει στην Ελλάδα για να αποδείξει όσα ισχυρίζεται. Είμαστε ένας σύλλογος με καλή φήμη και τίποτα αντίστοιχο δεν έχει ξανασυμβεί εδώ. Γι αυτό και όλοι στον σύλλογο είναι σοκαρισμένοι με όσα υποστηρίζει. Περιμένουμε να αποδείξει όσα λέει».

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.