Κλειστός ο δρόμος Προδρόμου – Πεδουλά

Κλειστός ο δρόμος Προδρόμου – Πεδουλά

 Λόγω  του φεστιβάλ κερασιού που γίνεται στον Πεδουλά, παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για διευκόλυνση του κοινού και αποφυγή ταλαιπωριών, ο δρόμος Προδρόμου – Πεδουλά, με κατεύθυνση τον Πεδουλά έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση.

Επίσης, έγινε μονοδρόμηση του δρόμου Καλοπαναγιώτη – Μουτουλλά – Πεδουλά με κατεύθυνση τον Πεδουλά. Όλοι όσοι βρίσκονται στην περιοχή του Πεδουλά και επιθυμούν να μεταβούν σε άλλες περιοχές, προτρέπονται να χρησιμοποιούν το δρόμο Πεδουλά με κατεύθυνση τον Πρόδρομο.

* ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ-Τατάρ: Στις 5 Μαΐου η συνάντηση τους στο γραφείο Ειδικού Συμβούλου

ΠτΔ-Τατάρ: Στις 5 Μαΐου η συνάντηση τους στο γραφείο Ειδικού Συμβούλου

Η συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου στις 11 το πρωί στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου για το Κυπριακό (UN Office of the Special Adviser (OSASG) on Cyprus) στην προστατευόμενη περιοχή των Ηνωμένων Εθνών, στη Λευκωσία, σύμφωνα με ενημέρωση από την Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE