ΔΗΚΟ-ΕΚΛΟΓΕΣ: Η δημοσίευση του Χρύση και το χιούμορ της Αναστασίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΔΗΚΟ-ΕΚΛΟΓΕΣ: Η δημοσίευση του Χρύση και το χιούμορ της Αναστασίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παγκύπριο εκλογικό συνέδριο έχουν την Κυριακή (10/6) στο Δημοκρατικό Κόμμα.

Οι κάλπες της Λευκωσίας έχουν στηθεί στο ξενοδοχείο Χίλτον Παρκ και οι ΔΗΚΟϊκοί ψηφίζουν τη νέα τους ηγεσία.

Ο Χρύσης Παντελίδης, για χρόνια πλάι στον Τάσσο Παπαδόπουλο και έπειτα δεξί χέρι του Νικόλα, είναι ο υποψήφιος με τον αριθμό 14 για το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗ.ΚΟ.

Γνωστός για το πάθος του και την ένταση με την οποία αντιμετωπίζει τις προκλήσεις, ο Χρύσης είναι μια σοβαρή υποψηφιότητα για τη νέα εποχή που ανοίγει επισήμως στο κόμμα του κέντρου.

Πάντως, το πρωί της Κυριακής (10/6) δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις κάλπες που έχουν στηθεί στο προσωρινό στρατηγείο του ΔΗΚΟ.

Ωστόσο, δεν θα περίμενε την απάντηση της πάντα χαμογελαστής Αναστασίας Παπαδοπούλου, η οποία διερωτήθηκε «μα τι έχει».

Για να λάβει, όμως, πληρωμένη απάντηση από τον πάντα ετοιμόλογο Χρύση: «Γάμος. Με τον λαό», έγραψε.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE