Δεν ζήτησαν τρελά λεφτά για Κούσουλο…

Δεν ζήτησαν τρελά λεφτά για Κούσουλο…

Γράφτηκε τις τελευταίες μια – δυο μέρες, ότι η Ομόνοια χτύπησε την πόρτα της Νέας Σαλαμίνας για τον Γιάννη Κούσουλο. 

Γίνεται λόγος για ανεπίσημη κρούση, αλλά δεν τους ρώτησαν μόνο αν ο παίχτης παραχωρείται. Αλλά πόσα θέλουν… 

Πληροφορίες φέρουν τη διοίκηση των ερυθρολεύκων να ζήτησε 250 χιλιάρικα για να στείλει τον εξελίξιμο μεσοαμυντικό στο «Ηλίας Πούλλος». 

Στο τριφύλλι μπήκαν τα… δολάρια του Παπασταύρου, αλλά δεν νομίζουμε ότι θα τα ανεμίζουν στον αέρα σαν… χαρτομάντηλα. 

Η κοστολόγηση που έκανε πάντως η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας 22χρονου Κύπριου (έχει γενέθλια την Πέμπτη- τη μέρα έναρξης του Μουντιάλ), δεν μπορεί να χαρακτηριστεί υπερβολική. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.