Α. ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Η Τουρκία δεν θα παρεμποδίσει το γεωτρύπανο της ExxonMobil»

Α. ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Η Τουρκία δεν θα παρεμποδίσει το γεωτρύπανο της ExxonMobil»

Στην εκτίμηση ότι η Τουρκία δεν θα τολμήσει να παρεμποδίσει το γεωτρύπανο της ExxonMobil προέβη το πρωί της Δευτέρας (11/6) ο πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου πρόσθεσε επίσης ότι αν το επιχειρήσει, οι Αμερικάνοι δεν θα το επιτρέψουν.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο κ. Νεοφύτου εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Τουρκία, αφού δεν θα τολμήσει να παρεμποδίσει τη γεώτρηση της ΕχχοnMobil, ενδέχεται να προχωρήσει σε μια εντελώς παράνομη γεώτρηση εντός της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στο Κυπριακό, ο πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ., είπε ότι η στασιμότητα οφείλεται στην Τουρκία η οποία για δικούς της λόγους δεν επιθυμούσε να αρχίσει μια νέα πρωτοβουλία.

Τόνισε ακόμα ότι η Λευκωσία πρέπει να εξακολουθήσει να πολιτιεύεται με σύνεση και καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE