Ανησυχία για Πικέ στην Ισπανία!

Ανησυχία για Πικέ στην Ισπανία!

Ανησυχία στην εθνική ομάδα της Ισπανίας μετά την αποχώρηση του Ζεράρ Πικέ από την προπόνηση της Δευτέρας.

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να «βγάλει» την προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, όπως μεταδίδει το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων (EFE).

Όπως είναι λογικό, το πρόβλημα του Πικέ προκάλεσε ανησυχία στον Ζουλιέν Λοπετέγι και τους συνεργάτες του, μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί, ωστόσο, αν πρόκειται για κάτι σοβαρό που θα στερήσει από τον Ισπανό στόπερ τη συμμετοχή στο παιχνίδι με την Πορτογαλία την προσεχή Παρασκευή.

πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE