Μέχρι τις αρχές Ιουλίου τα φορολογικά κίνητρα δανειοληπτών για αναδιαρθρώσεις

Μέχρι τις αρχές Ιουλίου τα φορολογικά κίνητρα δανειοληπτών για αναδιαρθρώσεις

Μέχρι τις αρχές Ιουλίου το αργότερο, θεσπίζονται σε νόμο, οι προτάσεις του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου για την επέκταση και στους δανειολήπτες των φορολογικών κινήτρων που είχαν δοθεί στις τράπεζες για προώθηση αναδιαρθρώσεων μη εξυπηρετούμενων δανείων (ΜΕΔ).

Οι τέσσερις προτάσεις νόμου, οι οποίες συζητήθηκαν στη σημερινή συνεδρία της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικονομικών, φαίνεται ότι θα υιοθετηθούν ομόφωνα και στην επόμενη συνεδρία θα τεθούν για τοποθέτηση, ενώ θα τεθεί (για συζήτηση και τοποθέτηση) και πέμπτη πρόταση νόμου, που αφορά την επέκταση της εξαίρεσης μεταβιβαστικών τελών του Κτηματολογίου και για τους δανειολήπτες που επιθυμούν να πωλήσουν το ακίνητό τους για σκοπούς αναδιάρθρωσης ή αποπληρωμής μη εξυπηρετούμενου δανείου.

http://businessnews.tothemaonline.com/economy/cyprus/2018/06/11/mexri-tis-arxes-ioylioy-ta-forologika-kinitra-daneiolipton-gia-anadiarthroseis/

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE