Υπέγραψε συμβόλαιο τριετίας με τον Γκάνσα

Υπέγραψε συμβόλαιο τριετίας με τον Γκάνσα

Στην απόκτηση του Γκανέζου επιθετικού, Ρόμπερτ Γκάνσα, που αγωνιζόταν στην Αλ Σαμπάμπ του Ομάν προχώρησε η ΑΕΛ. Ο 24χρονος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. (VIDEO)

Έναν ακόμη Αφρικανό ποδοσφαιριστή απέκτησε η ΑΕΛ. Μετά τον Αλγερινό επιθετικό, Σαμί Φριουί, οι «βυσσινί» ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Γκανέζο Ρόμπερτ Γκάνσα, ο οποίος έπαιζε στην Αλ Σαμπάμπ του Ομάν. Στην ίδια χώρα έπαιξε και στην Αλ Σαλάμ.

Είναι γεννημένος στις 23 Οκτρωβρίου 1994 και παλαιότερα έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του σε Wassaman United, Eleven Wise και Ebusua Dwarfs, ενώ έχει περάσει και από την North Bangkok της Ταϊλάνδης.

 

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.