ΜΟΥΤTΑΛΟΣ: Κυκλοφορούσε με κλοπιμαίο όχημα και ενεπλάκη σε ατύχημα

ΜΟΥΤTΑΛΟΣ: Κυκλοφορούσε με κλοπιμαίο όχημα και ενεπλάκη σε ατύχημα

Εντοπίστηκε όχημα που είχε κλαπεί στον Μούτταλο.

Εγκαταλελειμμένο στην περιοχή των οικοπέδων «Γιουνιβέρσαλ» εντοπίστηκε χθες βράδυ όχημα, αξίας 10 περίπου χιλιάδων ευρώ που είχε κλαπεί  το μεσημέρι της Δευτέρας 11/06 από την συνοικία του Μουττάλου, στα δημοτικά όρια Πάφου.

Ο 76χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος είχε σταθμεύσει ια λίγο έξω από το σπίτι του, αφήνοντας το όχημα σε λειτουργία. Όταν επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα το όχημα έλειπε.

Μετά την κλοπή του οχήματος, ο δράστης άρχισε να κυκλοφορεί με το κλεμμένο αυτοκίνητο στην συνοικία του Μουττάλου.

Γύρω στις 5 το απόγευμα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Στην οδό Κιούπιλαι, συγκεκριμένα, κτύπησε σε άλλο όχημα που περνούσε από την περιοχή. Τα δυο οχήματα υπέστησαν ελαφρές ζημιές.

Τελικά το όχημα εγκαταλείφθηκε στην περιοχή της «Γιουνιβέρσαλ». Η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει στοιχεία και μαρτυρία που θα την οδηγήσει στην σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE