Βλέπει Ζάιρο και Λάμπρου

Βλέπει Ζάιρο και Λάμπρου

Δύο παίκτες που ανήκουν στον ΠΑΟΚ αλλά δύσκολα θα βρουν μια θέση στο ρόστερ του «δικεφάλου» εξετάζει ο Ατρόμητος. Πρόκειται για τους Ζάιρο και Λάμπρου.

Η ομάδα του Περιστερίου θέλει να καλύψει τα κενά της περυσινής βασικής μεσοεπιθετικής τριάδας (Ντάουντα, Ντιγκινί, Ουάρντα) που έχει το μυαλό της σε άλλες… πολιτείες.

Σύμφωνα με το atromitistas.gr ανάμεσα στα ονόματα που έχουν προταθεί και εξετάζονται είναι και δύο παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους Ζάιρο Ντα Σίλβα και Λάζαρο Λάμπρου, τους οποίους ο «δικέφαλος» του Βορρά δεν υπολογίζει και παραχωρεί ξανά δανεικούς.

Αμφότεροι, είχαν δοθεί πέρυσι σε Σερίφ Τίρασπολ και Πανιώνιο αντίστοιχα. Η περίπτωση του 26χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αλλά προς το παρών προτιμά το εξωτερικό και όχι το ελληνικό πρωτάθλημα.

Με τον 20χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό δεν έχει ασχοληθεί ουσιαστικά ακόμα η ομάδα του Περιστερίου, διότι υπάρχουν στόχοι, που βρίσκονται ψηλότερα στη λίστα.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE