Αποσύρθηκε ο Παγδατής!

Αποσύρθηκε ο Παγδατής!

Με τον τρόπο που τελείωσε η χωμάτινη περίοδος, ξεκίνησε και η χρονιά στο γρασίδι για τον Μάρκο Παγδατή. Μετά την απόσυρση στον 1ο γύρο του Ρολάν Γκαρός λόγω τραυματισμού, ο Κύπριος πρωταθλητής απέσυρε την συμμετοχή του και από το πρώτο του ματς στο Libema Open της Ολλανδίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρκος είχε κληρωθεί να αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Μπερνάρντ Τόμικ στον εναρκτήριο γύρο του θεσμού στο Χερτόγκενμπος, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, όμως, ο Παγδατής, Νο83 αυτήν την στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη, απέσυρε την συμμετοχή του λόγω τραυματισμού στο πόδι, με τον Αμερικανό Κέβιν Κινγκ να παίρνει την θέση του στο κυρίως ταμπλό ως lucky loser.

Αν και προπονήθηκε τις προηγούμενες ημέρες κανονικά στην Ολλανδία, με τον Στέφανο Τσιτσιπά μάλιστα, ο Παγδατής δεν θα αγωνιστεί τελικά στην διοργάνωση, στρέφοντας το βλέμμα του πλέον στα επικείμενα τουρνουά στο γρασίδι.

Πηγή: www.tennis24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE