ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ασανσέρ δημόσιας υπηρεσίας χωρίς συντήρηση εδώ και έναν χρόνο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ασανσέρ δημόσιας υπηρεσίας χωρίς συντήρηση εδώ και έναν χρόνο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ασανσέρ δημόσιας υπηρεσίας μένει ασυντήρητο παρανόμως εδώ και ένα χρόνο. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε βλέποντας την φωτογραφία που δημοσιεύουμε.

Του Ιάκωβου Ιακώβου

Ο ανελκυστήρας που βρίσκεται σε δημόσια υπηρεσία στην οδό Ανδρέα Αραούζου στην Λευκωσία, εδώ και ένα χρόνο παραμένει χωρίς συντήρηση, κάτι που αντιβαίνει της σχετικής νομοθεσίας που θέσπισαν οι πολιτικοί μας.

Συγκεκριμένα το ασανσέρ βρίσκεται σε κτήριο του Υπουργείου Ενέργειας όπου μεταξύ άλλων στεγάζεται και η Υπηρεσία Υδρογονανθράκων, την οποία επισκέπτονται επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο Φυσικό Αέριο της Κυπριακής ΑΟΖ.

Αυτό το οποίο διαπιστώνουν όταν θα μεταβούν στο 6όροφο κτήριο είναι ότι ο ανελκυστήρας συντηρήθηκε για τελευταία φορά στις 24/4/2014. Η επόμενη προγραμματισμένη συντήρηση ήταν για τις 15/6/2017 και δεν έχει γίνει ποτέ.

Αυτή σίγουρα δεν είναι η καλύτερη εικόνα που θέλουμε να παρουσιάζουμε στους επιχειρηματίες που έρχονται.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την νομοθεσία εκτός της προγραμματισμένης συντήρησης που γίνεται κάθε τρία χρόνια θα πρέπει να γίνεται και έλεγχος ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Πιο συγκεκριμένα, για τα δημόσια κτίρια όπου υπάρχει συχνή χρήση, προνοείται έλεγχος 12 φορές ετησίως.

Η φωτογραφία από το Υπουργείο Ενέργειας όπου φαίνεται ότι θα έπρεπε να γίνει η συντήρηση στις 15/6/2017:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.