Άντρας κρατάει ομήρους δύο ανθρώπους στην Γαλλία

Άντρας κρατάει ομήρους δύο ανθρώπους στην Γαλλία

Δεν γνωρίζει κανένας ακόμη αν ο άνθρωπος είναι οπλισμένος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού πρακτορείου Ρόιτερς (Reuters) που επικαλείται πηγές από την Γαλλική Αστυνομία το περιστατικό δεν φαίνεται να σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Για την ώρα, είναι άγνωστα τα κίνητρα του δράστη, ενώ όπως μεταδίδουν γαλλικά δίκτυα, ο άνδρας ισχυρίζεται πως έχει μαζί του εκρηκτικό μηχανισμό.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ οι δρόμοι γύρω από την επιχείρηση έχουν κλείσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Χριστοδουλίδης-Μέτσολα: Η Κύπρος να είναι λειτουργικό, προβλέψιμο και ενιαίο κράτος μέλος της ΕΕ

Χριστοδουλίδης-Μέτσολα: Η Κύπρος να είναι λειτουργικό, προβλέψιμο και ενιαίο κράτος μέλος της ΕΕ

Η Κύπρος θα συνεχίσει να είναι μέλος της ΕΕ και μετά από μια πιθανή λύση του Κυπριακού και για αυτό «πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ένα λειτουργικό, προβλέψιμο κράτος μέλος», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε στις Βρυξέλλες με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα.

BEST OF TOTHEMAONLINE