Η ΔΕΑ δεν σκοπεύει να τερματίσει τη λειτουργία της

Η ΔΕΑ δεν σκοπεύει να τερματίσει τη λειτουργία της

Η Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους (ΔΕΑ) διαψεύδει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» ημερομηνίας 11 Ιουνίου για τερματισμό της λειτουργίας της.

 
«Αντίθετα με το τί δηλώνεται στο άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα Πολίτης στις 11 Ιουνίου, η ΔΕΑ θα ήθελε να διαβεβαιώσει τις οικογένειες ότι δεν υπάρχουν ούτε συζητούνται σχέδια για τερματισμό της λειτουργίας της Επιτροπής», αναφέρει σε δήλωσή της η ΔΕΑ.

Προσθέτει ότι, «όπως τα 12 τελευταία χρόνια, η ΔΕΑ θα συνεχίσει τις προσπάθειες για εντοπισμό και ταυτοποίηση των λειψάνων των εκατοντάδων ατόμων που ακόμα δεν έχουν επιστραφεί στις οικογένειες τους για αξιοπρεπή ταφή».
 
«Η ΔΕΑ θα ήθελε, επίσης, να  επαναλάβει ότι όλες οι αποφάσεις της ΔΕΑ λαμβάνονται κοινή συναινέσει από τα τρία Μέλη της», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE