Ήρθε Κύπρο ο Σισέ, υπογράφει και… πιάνει δουλειά!

Ήρθε Κύπρο ο Σισέ, υπογράφει και… πιάνει δουλειά!

Στην Κύπρο βρίσκεται από σήμερα ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Σεκού Σισέ.

Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός αφίχθη το βράδυ της Τρίτης (12/06) στο αεροδρόμιο Λάρνακας και την Τετάρτη αναμένεται – εκτός απροόπτου – να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Στη συνέχεια, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, για να ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά για τη νέα σεζόν, όπου οι υποχρεώσεις της «Κυρίας», αλλά και οι απαιτήσεις από διοίκηση και κόσμο, είναι σαφώς αυξημένες σε σχέση με πέρσι.

Θυμίζουμε ότι ο Σισέ μέτρησε 27 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, πετυχαίνοντας συνολικά πέντε γκολ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE