ΠΑΦΟΣ: Έκρυβαν τις ουσίες κάτω από το κάθισμα – Τους τσάκωσε η Τροχαία

ΠΑΦΟΣ: Έκρυβαν τις ουσίες κάτω από το κάθισμα – Τους τσάκωσε η Τροχαία

Εντοπισμός νεαρών με μικρή ποσότητα ναρκωτικών στην Πάφο.

Ένας ανήλικος Βούλγαρος και ένας 22χρονος συμπατριώτης του είχαν στην κατοχή τους μικρή ποσότητα ναρκωτικών την οποία όπως παραδέχτηκαν, προόριζαν για δική τους χρήση.

Οι δυο νεαροί Βούλγαροι επέβαιναν σε μοτοποδήλατο το οποίο ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της τροχαίας Πάφου, το βράδυ της Τρίτης 12/06.

Κάτω από το κάθισμα της μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτας εντοπίστηκε ένα γραμμάριο κάνναβης και μισό περίπου γραμμάριο κρυσταλ- μεθ , τα οποία παραδέχτηκαν και οι δυο ότι ήταν για δική τους χρήση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.