Δάκρυσε και… ο Ζέλικο για τον Παύλο Γιαννακόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

Δάκρυσε και… ο Ζέλικο για τον Παύλο Γιαννακόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρέθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Δάκρυσε για τον ιστορικό ηγέτη του Παναθηναϊκού ο Σέρβος τεχνικός.

αρών στο λαϊκό προσκύνημα του Παύλου Γιαννακόπουλου ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο «Ζοτς», που μεσουράνησε με τον Παναθηναϊκό του Παύλου για 13 χρόνια, έκανε ένα ταξίδι – αστραπή στην Αθήνα, για να αποχαιρετήσει από κοντά τον ευεργέτη του ελληνικού μπάσκετ. 

Παρά το γεγονός πως η νυν ομάδα του, η Φενέρμπαχτσε, παίζει τελικό για το πρωτάθλημα Τουρκίας την ίδια μέρα, ο Σέρβος τεχνικός ταξίδεψε για την Ελλάδα. Το βράδυ ο Ομπράντοβιτς αναμένεται να φύγει από την Αθήνα, ώστε να επιστρέψει στη βάση του και να προλάβει τον πέμπτο (και πιθανότατα τελευταίο) τουρκικό τελικό απέναντι στην Τόφας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Ζοτς», που ήταν ο πρώτος από τις μεγάλες προσωπικότητες του χώρου του μπάσκετ που βρέθηκε στην εκκλησία, ξέσπασε σε κλάματα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, ενώ έκανε και δηλώσεις έξω από την Μητρόπολη, στις οποίες ανέφερε: «Θέλω να επαναλάβω ότι όλοι, όχι μόνο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, γνωρίζουν ποιος ήταν ο κ. Παύλος. Έκανε την ομάδα την μεγαλύτερη στην Ευρώπη. Δεν βρίσκω λόγια να τον ευχαριστήσω για όσα μου έδωσε για 13 χρόνια. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Μάλιστα, ο Μιχάλης Γεωργαντής τόνισε πως ο Σέρβος τεχνικός υπέστη σοκ όταν είδε την σορό του Παύλου Γιαννακόπουλου και το αριστερό του χέρι έτρεμε, προτού δακρύσει φεύγοντας.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες και το βίντεο από την παρουσία του Ομπράντοβιτς στο τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο:

 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE