Ποιος ο νέος spoke man…

Ποιος ο νέος spoke man…

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα με ρεπορτάζ (ΕΔΩ), ο Θεόδωρος Αντωνίου αποφάσισε για τους δικούς του λόγους, να μην συνεχίσει να εργάζεται στην ποδοσφαιρική εταιρία της ΑΕΛ. 

Στην Κύπρο η θέση του εκπροσώπου τύπου θεωρείται σημαντική. Ο κόσμος πολλές φορές «κρέμεται» από το στόμα τους. 

Παρουσιάζει ενδιαφέρον ποιος θα είναι ο νέος spoke man, που θα προσλάβει ο Αντρέας Σοφοκλέους. 

Την τελευταία 7-ετία δεν άλλαξε παρά πολλούς η ΑΕΛ. Ήταν για τρία και πλέον χρόνια Πλουτής Αβραάμ, ακολούθως… έκατσε για μερικούς μήνες ο Μάριος Σαββίδης, από το Φθινόπωρο του 2014 μέχρι τον Γενάρη του επόμενου χρόνου. 

Από τις αρχές του 2015 εκτελούσε καθήκοντα εκπροσώπου τύπου ο Θεόδωρος Αντωνίου. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE