ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ-ΠΑΦΟΣ: Στο κελί ο 27χρονος

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ-ΠΑΦΟΣ: Στο κελί ο 27χρονος

Διάταγμα προσωποκράτησης του 27χρονου διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Το  Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε την Τετάρτη 12/06 διάταγμα κράτησης τριών ημερών σε βάρος 27χρονου από την Κανναβιού, εναντίον του οποίου ρίφθηκαν δυο πυροβολισμοί με φλομπέρ με φερόμενο ως δράση έναν 45χρονο ιδιοκτήτη κατοικίας στην Γιόλου, μια ώρα μετά τα μεσάνυκτα της Δευτέρας.

Ο 27χρονος βρισκόταν το βράδυ της Τρίτης 12/06 φρουρούμενος  στο  νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και την Τετάρτη 13/06 ζητήθηκε από το δικαστήριο η έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του. 

Σε βάρος του διερευνώνται τα αδικήματα της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, της παράνομης εισόδου αλλά και επί του ότι είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με σκοπό να διαπράξει κακούργημα.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε την Τρίτη εναντίον του 45χρονου που φέρεται να τον πυροβόλησε, διάταγμα κράτησης έξι ημερών. 

Εναντίον του 45χρονου διερευνώνται τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ-ΠΑΦΟΣ: Στο Δικαστήριο ο 27χρονος – Πέρασε τη νύχτα φρουρούμενος στο Νοσοκομειο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top