ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ για τις φήμες στο ματς-τίτλου με ΑΠΟΕΛ! ΑΤΑΚΑ για τις αλλαγές Παπουλή-Μάγκλιτσα

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ για τις φήμες στο ματς-τίτλου με ΑΠΟΕΛ! ΑΤΑΚΑ για τις αλλαγές Παπουλή-Μάγκλιτσα

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα (Δείτε ΕΔΩ), ο Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε και για τα όσα ακούστηκαν σχετικά με τις αλλαγές Παπουλή και Μάγκλιτσα στο ημίχρονο του αγώνα-τίτλου με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο προπονητής του Απόλλωνα απάντησε ξεκάθαρα ότι όσα ακούγονται δεν έχουν καμία δόση αλήθειας και εξήγησε τους λόγους που έκανε τις δύο αλλαγές.

Δείτε επίσης: Τι είπε για το μέλλον του Χάμπου ο Σωφρόνης…

Αυτούσια η ερώτηση και η απάντηση του:

Έχουν γραφτεί και ακουστεί διάφορα σε ότι αφορά στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και τις αλλαγές που έχουν γίνει. Θέλετε να τοποθετηθείτε περί αυτού;

«Δεν έχουν καμία δόση αλήθειας τα όσα γράφονται και ακούγονται δεξιά κι αριστερά. Ο λόγος που είχε αντικατασταθεί ο Μάγκλιτσα ήταν επειδή είχε τραυματιστεί και η αλλαγή του Φώτη οφειλόταν σε λόγους τακτικής».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE