Σιζόπουλος: "Ας διαλύσουμε τη Βουλή" - Συλλούρης: "Αβέρωφ, παραιτείσαι;"

Σιζόπουλος: "Ας διαλύσουμε τη Βουλή" - Συλλούρης: "Αβέρωφ, παραιτείσαι;"

Σε ποιον ανήκει τελικά η 56η έδρα της Βουλής; Αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα στο οποίο η έκτακτη ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 13/6 καλείται να δώσει απάντηση.

Μάλιστα υπήρχε και αυτός ο αρχηγός κόμματος που μεταξύ σοβαρού και αστείου ζήτησε να παραιτηθούν όλοι οι Βουλευτές και να πάμε σε πρόωρες εκλογές.

Στο βήμα λοιπόν ανέβηκε ο Μαρίνος Σιζόπουλος (ΕΔΕΚ) και ανέπτυξε τον συλλογισμό του αναφορικά με την έδρα της Αλληλεγγύης στη Λεμεσό, που δόθηκε στην δεύτερη κατανομή και έφτασε στο σημείο να πει «ας διαλύσουμε τη Βουλή και ας πούμε σε πρόωρες εκλογές» για να δεχτεί το «πείραγμα» του Προέδρου του σώματος Δ. Συλλούρη, ο οποίος απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ρώτησε: «Ποιος θα κάμει την αρχή, Αβέρωφ παραιτείσαι;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE