Κοκορομαχίες στη Βουλή: «Κάτσε κάτω κύριε Κυπριανού- «Κουτοπονηριές και εμπαιγμός...»

Κοκορομαχίες στη Βουλή: «Κάτσε κάτω κύριε Κυπριανού- «Κουτοπονηριές και εμπαιγμός...»

Σχεδόν για 10 λεπτά προσπαθούσαν οι Βουλευτές και πιο συγκεκριμένα ο γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου να συμφωνήσουν ποιος θα μιλήσει πρώτος και ποιος τελευταίος.

Ο κύριος Νεοφύτου θέλησε να έχει τον τελευταίο λόγο, αφού ο  ΔΗΣΥ είναι το μεγαλύτερο κόμμα (είχε στη διάθεση του 21 λεπτά), ενώ ο κύριος Κυπριανού ζητούσε όπως πρωτολογήσει ο αρχηγός του  ΔΗΣΥ και απαντήσουν στα επιχειρήματα του ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ.

Άκρη τελικά δεν βρέθηκε με τον Πρόεδρο της Βουλής να ζητά από τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ να κάτσει κάτω και τον δεύτερο να εκνευρίζεται με την στάση Αβέρωφ Νεοφύτου (πήρε το λόγο μόνο για 5 δευτερόλεπτα) και να τον κατηγορεί για εμπαιγμό του σώματος, ζητώντας από τον Συλλούρη να διαφυλάξει το κύρος της Βουλής

«Δεν πρέπει να επιτρέψετε τέτοιου είδους συμπεριφορές, που είναι απλά κουτοπονηριές» είπε στον Πρόεδρο του σώματος, ο οποίος και απάντησε πως «όλοι κρινόμαστε εδώ, θα κριθεί ο κύριος Νεοφύτου από αυτούς που μας παρακολουθούν»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Η απόρριψη τσιγάρου είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες του AFT, η αιτία της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό στις 23 και 24 Ιουλίου 2025, όπως αναφέρεται στην έκθεσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Κυβέρνηση.